Message boards : Number crunching : CUDA: NVIDIA GPU 1 (not used)
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
greg_be

Send message
Joined: 28 Dec 08
Posts: 223
Credit: 1,361,634
RAC: 71
Message 40640 - Posted: 24 Nov 2019, 22:24:51 UTC

11/24/2019 11:19:52 PM | | CUDA: NVIDIA GPU 1 (not used): GeForce GTX 650 (driver version 441.20, CUDA version 10.2, compute capability 3.0, 2048MB, 1692MB available, 1063 GFLOPS peak)

What's going on here? Is this a GeForce issue in their most recent drivers or is it something else?

I tried looking for information in BOINC website, but it is all outdated for the threads I could find.
ID: 40640 · Report as offensive     Reply Quote
greg_be

Send message
Joined: 28 Dec 08
Posts: 223
Credit: 1,361,634
RAC: 71
Message 40642 - Posted: 25 Nov 2019, 0:53:41 UTC - in response to Message 40640.  

Problem solved
Seems that the individual cc_config files I placed in each project directory were causing a general block of the 650, which is odd,because I wrote them project name specific and put them in each project folder.

Now to see if they get overridden by the general cc_config in the main directory.
ID: 40642 · Report as offensive     Reply Quote
greg_be

Send message
Joined: 28 Dec 08
Posts: 223
Credit: 1,361,634
RAC: 71
Message 40643 - Posted: 25 Nov 2019, 0:55:08 UTC - in response to Message 40640.  

The idea is to isolate the 650 from working on ATLAS (see other post) and from doing stuff for GPU Grid and one other project.
ID: 40643 · Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : CUDA: NVIDIA GPU 1 (not used)


©2020 CERN