Message boards : News : Server/Executable problems
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 · 2 · 3 · 4

AuthorMessage
Eric Mcintosh
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 12 Jul 11
Posts: 843
Credit: 1,578,195
RAC: 0
Message 24363 - Posted: 14 Jul 2012, 18:35:54 UTC

News from Saturday, 14th July.
1. The MAC executable has been withdrawn until we solve a "Bus Error"
produced by probably boinc_zip.
2. We now seem to be sending the correct executable (generic, sse2/sse3, pni)
on both Linux and Windows. To be confirmed.
3. Is Elapsed Time Exceeded resolved?
4. The database is OK now but we lost a lot of work for which no database entry existed
because we had cleaned it and upset some? or many? users. Lost Credit and wasted CPU.
5. We are validating two results from same computer! NOT good.
6. I am running two studies of around 100,000 Work Units each and I am getting lots of good results.
All in all much improved and I shall try and send a "Whatever Happendd to LHC@home
report tomorrow. Eric.
ID: 24363 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Tom95134

Send message
Joined: 4 May 07
Posts: 250
Credit: 826,541
RAC: 0
Message 24365 - Posted: 14 Jul 2012, 20:33:40 UTC

Eric,

Thanks for the update.
ID: 24365 · Report as offensive     Reply Quote
Profile COMMUNISTIS G. KALEMAKIS

Send message
Joined: 29 Feb 12
Posts: 1
Credit: 26,113
RAC: 0
Message 24372 - Posted: 15 Jul 2012, 9:41:39 UTC - in response to Message 24274.  

[list][list=][img][/img][url][size=12][/size] ok!kalemakis george.[/url][/list][/list]
ID: 24372 · Report as offensive     Reply Quote
[AF>FAH-Addict.net]toTOW

Send message
Joined: 9 Oct 10
Posts: 77
Credit: 3,470,551
RAC: 0
Message 24373 - Posted: 15 Jul 2012, 13:03:14 UTC - in response to Message 24363.  

News from Saturday, 14th July.
6. I am running two studies of around 100,000 Work Units each and I am getting lots of good results.


It seems that we already completed all of them ... server status indicates 0 task ready to send ... :(
ID: 24373 · Report as offensive     Reply Quote
Eric Mcintosh
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 12 Jul 11
Posts: 843
Credit: 1,578,195
RAC: 0
Message 24378 - Posted: 16 Jul 2012, 14:32:52 UTC - in response to Message 24373.  

More on the way :-)
ID: 24378 · Report as offensive     Reply Quote
Profile ritterm
Avatar

Send message
Joined: 30 May 08
Posts: 88
Credit: 3,840,700
RAC: 60
Message 24379 - Posted: 16 Jul 2012, 15:31:39 UTC - in response to Message 24378.  

More on the way :-)

Excellent...I need my 100K (and more)! :D
ID: 24379 · Report as offensive     Reply Quote
T.J.

Send message
Joined: 17 Feb 07
Posts: 86
Credit: 967,881
RAC: 1
Message 24381 - Posted: 16 Jul 2012, 17:31:05 UTC - in response to Message 24379.  

More on the way :-)

Excellent...I need my 100K (and more)! :D

I would like to have 100K too, but on my 24/7 system LHC wu's won't upload still...
Greetings from,
TJ
ID: 24381 · Report as offensive     Reply Quote
Eric Mcintosh
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 12 Jul 11
Posts: 843
Credit: 1,578,195
RAC: 0
Message 24382 - Posted: 16 Jul 2012, 18:17:09 UTC - in response to Message 24381.  

Well maybe you are a "bad" guy........:-)
Seriously can you give me a pointer and I shall try and find you
in the databse, though I am not an expert on all this. Eric.
ID: 24382 · Report as offensive     Reply Quote
M0CZY
Avatar

Send message
Joined: 27 Jun 06
Posts: 8
Credit: 23,179
RAC: 0
Message 24476 - Posted: 3 Aug 2012, 18:50:39 UTC

I have 2 work units running on my machine at the moment, and one is using the pni application and the other is using the sse2 application!

According to the Boinc Manager, my Processor features: fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx constant_tsc pebs bts pni dtes64 monitor ds_cpl cid xtpr

Why isn't the same application used for both work units?

Which should be the correct application for my processor (Processor: 2 GenuineIntel Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz [Family 15 Model 4 Stepping 1])?

Does the server need to be tweaked a bit more to ensure that the correct application is sent out and used for running work units on a particular processor, or is there something about the work units which require that a particular application must be used to crunch them?
The biggest threat to public safety and security is not terrorism, it is Government abuse of authority.

Bitcoin Donations: 1Le52kWoLz42fjfappoBmyg73oyvejKBR3
ID: 24476 · Report as offensive     Reply Quote
Mark

Send message
Joined: 19 Oct 07
Posts: 1
Credit: 132,483
RAC: 26
Message 24485 - Posted: 4 Aug 2012, 11:49:09 UTC

Since yesterday I have received two work units which say they are 100 hour tasks on the remaining time estimate. They are short dated 10th and 11th August - There is no way I can provide that many hours in that short a time - My PC isn't on 24/7 - maybe four out of 24 hours. Is there an error in the estimates? I have noticed though that the time remaining is going down by about 12 seconds every second, but the estimate isn't getting revised.

Mark
ID: 24485 · Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 · 2 · 3 · 4

Message boards : News : Server/Executable problems


©2018 CERN