Message boards : Number crunching : The new look bugs
Message board moderation

To post messages, you must log in.

1 · 2 · 3 · 4 . . . 8 · Next

AuthorMessage
Profile Neasan
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 06
Posts: 234
Credit: 11,078
RAC: 0
Message 17198 - Posted: 3 Jul 2007, 15:12:59 UTC
Last modified: 3 Jul 2007, 15:16:34 UTC

OK because of the "interesting" way BOINC's website is set up there might be one or two bugs in the new site (I hope not though).

So if you notice anything weird when surfing/posting/ doing whatever you do on the site just throw it up here.

Any dead links etc is also appreciated I think I got them all.

The most likely problem will be something about "headers already being started by.." This I can fix easily so just tell me what page you are on e.g. forum_reply.php and I'll go fix it.

EDIT:
An example of the problem outlined above:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/forumheader.php:12) in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/forum_post.php on line 37

So just copy and paste such errors in replys to this post.

Thanks,
Neasan
ID: 17198 · Report as offensive     Reply Quote
mdod

Send message
Joined: 10 Apr 07
Posts: 1
Credit: 6,023
RAC: 0
Message 17200 - Posted: 3 Jul 2007, 15:25:35 UTC - in response to Message 17198.  
Last modified: 3 Jul 2007, 15:26:55 UTC

The two links in Download BOINC are still showing Error 403 Access forbidden!
ID: 17200 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Alex Owen
Volunteer moderator

Send message
Joined: 19 Dec 06
Posts: 22
Credit: 28
RAC: 0
Message 17202 - Posted: 3 Jul 2007, 16:09:05 UTC - in response to Message 17200.  

The two links in Download BOINC are still showing Error 403 Access forbidden!


For some reason the URL is encoded in the mysql database...
Ah... the joys of working with boinc!
ID: 17202 · Report as offensive     Reply Quote
[boinc.at] jbs

Send message
Joined: 26 Sep 06
Posts: 2
Credit: 277,585
RAC: 0
Message 17208 - Posted: 3 Jul 2007, 17:44:58 UTC

Opening my team's page, that's what I see:

About LHC@home
Join LHC@home

* Rules and policies
* Getting started
* Create account
* Applications

Returning participants

* Your account - view stats, modify preferences
* Teams - create or join a team
* Download BOINC

Project information

* FAQ
* Known bugs

Fora

* Forum rules
* Message boards
* Questions and problems

Community

* Participant profiles
* Links and resources

Project totals and leader boards

* Top participants
* Top computers
* Top teams
* Country statistics
* Other statistics

boinc.at
Team info
Web site http://www.boinc.at

...etc. etc...

Same with the news-page

BTW using FF 2.0.0.4 on Linux :)
ID: 17208 · Report as offensive     Reply Quote
pieface

Send message
Joined: 13 Jul 05
Posts: 11
Credit: 488,501
RAC: 0
Message 17210 - Posted: 3 Jul 2007, 18:34:57 UTC

maybe not a 'bug' per se. When I first went into the NC forum I tried to change the sort criteria and got:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/forumheader.php:12) in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/forum_thread.php on line 40

Started to do a note, and was prompted to log-in, once I logged in I had no problem changing the sort criteria without seeing the message.

Weird?
ID: 17210 · Report as offensive     Reply Quote
Profile WimTea

Send message
Joined: 27 Mar 06
Posts: 21
Credit: 1,731
RAC: 0
Message 17211 - Posted: 3 Jul 2007, 19:44:50 UTC
Last modified: 3 Jul 2007, 19:50:01 UTC

Got one here, trying to create a profile with a pic (Win XP Home SP2):

Fatal error: Call to undefined function imageCreateFromJPEG() in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/inc/profile.inc on line 322

edit: tried to update my profile and add a pic, same result.
Also escape characters were added before the single quotes in my profile, each edit I have to remove them. Not really an error (I'm old enough to understand the need for escape chars) but something to be aware of.
ID: 17211 · Report as offensive     Reply Quote
Profile WimTea

Send message
Joined: 27 Mar 06
Posts: 21
Credit: 1,731
RAC: 0
Message 17212 - Posted: 3 Jul 2007, 19:56:54 UTC
Last modified: 3 Jul 2007, 20:02:23 UTC

A note on the cosmetics of the 'my results' page. Each row is spread out over four lines with quite some linespacing in it. For 20 results that means 2 full pagescrolls (XP SP2, IE6, little make-up) needed to show them all. Let alone if one day LHC were to decide to show 50 results at once, something I personally prefer above just 20.
Some minor flaws (empty lines) in the header too.

[edit] My computers is even worse with 4 - 5 hosts per page (screen). The Your Account page could also use a make-over as can the homepage. And I can only imagine what the pending credits page will look like...
In general the linespacing could be quite a bit less in my opinion.
My browser is set to a normal character size @ 1280x1024.
ID: 17212 · Report as offensive     Reply Quote
Profile WNj
Avatar

Send message
Joined: 10 Dec 05
Posts: 5
Credit: 188,417
RAC: 0
Message 17214 - Posted: 3 Jul 2007, 20:05:18 UTC - in response to Message 17212.  

well, when looking for my still pending WU I got:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/header.php:10) in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/inc/util.inc on line 98

- I guess, thats the kind of bug that might still turn up...
mfG WNj

Lebe Dein Leben so wie Du wenn Du stirbst w√ľnschen wirst gelebt zu haben
ID: 17214 · Report as offensive     Reply Quote
J Langley

Send message
Joined: 31 Dec 05
Posts: 68
Credit: 8,691
RAC: 0
Message 17219 - Posted: 3 Jul 2007, 21:55:04 UTC - in response to Message 17198.  

Not sure this qualifies as a bug, but the forum seems to be locked at 800 pixels wide despite of my desktop settings (1280 x 1024 in Windows XP SP2). This occurs in IE7.0.5730.11, Opera 9.21, and FF2.0.04

View Source shows all items as width=100% though, so I guess this might be a CSS issue?

Also, for some reason, Opera is showing a horizontal scroll-bar while I type this because of an empty cell to the right of this textarea.
ID: 17219 · Report as offensive     Reply Quote
TerryG

Send message
Joined: 25 Jul 05
Posts: 15
Credit: 22,888
RAC: 0
Message 17222 - Posted: 3 Jul 2007, 23:38:22 UTC

Also noticed that on the 'Country Statistics' page, the link to the 'location of users on world map' link doesn't work.
ID: 17222 · Report as offensive     Reply Quote
Aaron Finney

Send message
Joined: 14 Jul 05
Posts: 60
Credit: 140,661
RAC: 0
Message 17223 - Posted: 4 Jul 2007, 0:19:15 UTC - in response to Message 17198.  

The ratings buttons and 'report' buttons in the forums are not working.

When I click on the 'report' button, it brings up the comment box, but once I submit the report, I get 'User with id FORUM_MODERATION_EMAIL_USER_ID created but nothing returned from DB layer'.

Also, though not a forum bug.. The request team founder transfer feature is not active in the teams.
ID: 17223 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Neasan
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 06
Posts: 234
Credit: 11,078
RAC: 0
Message 17231 - Posted: 4 Jul 2007, 8:37:20 UTC - in response to Message 17222.  

Also noticed that on the 'Country Statistics' page, the link to the 'location of users on world map' link doesn't work.

Yeah know about that not sure what to do with that so may kill it until I find out what the hell generates it.

I'm looking at all the other errors now.
ID: 17231 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Neasan
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 06
Posts: 234
Credit: 11,078
RAC: 0
Message 17233 - Posted: 4 Jul 2007, 9:23:47 UTC

Comment about looking weird in FF on Linux by jbs

OK I'll look into this don't see why that should be happening at all, is it just a blank white page with the stuff listed as if ignoring the CSS?


maybe not a 'bug' per se. When I first went into the NC forum I tried to change the sort criteria and got:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/forumheader.php:12) in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/forum_thread.php on line 40
Started to do a note, and was prompted to log-in, once I logged in I had no problem changing the sort criteria without seeing the message.
Weird?

Yes and it is something to do with cookies and how the site handles them, 100% on the todo list.


Got one here, trying to create a profile with a pic (Win XP Home SP2):
Fatal error: Call to undefined function imageCreateFromJPEG() in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/inc/profile.inc on line 322
edit: tried to update my profile and add a pic, same result.
Also escape characters were added before the single quotes in my profile, each edit I have to remove them. Not really an error (I'm old enough to understand the need for escape chars) but something to be aware of.

Both of these pre-date the redesign and I will get Alex to look at them.


A note on the cosmetics of the 'my results' page. Each row is spread out over four lines with quite some linespacing in it. For 20 results that means 2 full pagescrolls (XP SP2, IE6, little make-up) needed to show them all. Let alone if one day LHC were to decide to show 50 results at once, something I personally prefer above just 20.
Some minor flaws (empty lines) in the header too.
[edit] My computers is even worse with 4 - 5 hosts per page (screen). The Your Account page could also use a make-over as can the homepage. And I can only imagine what the pending credits page will look like...
In general the linespacing could be quite a bit less in my opinion.
My browser is set to a normal character size @ 1280x1024.

OK this was due to a hangover from the original CSS (line height was set to 1.5em and I just kept that) and a hangover from the CSS I originally designed but IE didn't like. I have reset the width of the content container and removed the line height setting so it should be a bit nicer looking.


well, when looking for my still pending WU I got:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/header.php:10) in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/inc/util.inc on line 98
- I guess, thats the kind of bug that might still turn up...
mfG WNj

Fixed I believe, try again.


Not sure this qualifies as a bug, but the forum seems to be locked at 800 pixels wide despite of my desktop settings (1280 x 1024 in Windows XP SP2). This occurs in IE7.0.5730.11, Opera 9.21, and FF2.0.04
View Source shows all items as width=100% though, so I guess this might be a CSS issue?
Also, for some reason, Opera is showing a horizontal scroll-bar while I type this because of an empty cell to the right of this textarea.

Again CSS hangover from IE breaking CSS, It should be now fixed and I have removed any restriction on the size of the forum so it will fill your screen. This should remove the scrollbar in Opera too. I see the blank box too and I think it is to do with the "Reply to this post" table cell if you look at the messages below when your typing a reply will see if I can find out where to specify this cell to span two cells.


The ratings buttons and 'report' buttons in the forums are not working.
When I click on the 'report' button, it brings up the comment box, but once I submit the report, I get 'User with id FORUM_MODERATION_EMAIL_USER_ID created but nothing returned from DB layer'.
Also, though not a forum bug.. The request team founder transfer feature is not active in the teams.

I don't think the ratings worked before the redesign either. That other error also used to come up on the old forum so think it is a seperate issue but will look into it.
ID: 17233 · Report as offensive     Reply Quote
Profile KSMarksPsych
Avatar

Send message
Joined: 15 Oct 05
Posts: 43
Credit: 18,018
RAC: 0
Message 17234 - Posted: 4 Jul 2007, 9:42:09 UTC
Last modified: 4 Jul 2007, 9:48:40 UTC

Jump to first unread post is broken. I just checked my prefs and it's set to that.

I swear I had an avatar before. But with so many projects, it's hard to remember what I have where. Regardless, uploading one doesn't work

Fatal error: Call to undefined function gd_info() in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/inc/image.inc on line 7

All the titles for the title bar read LHC@Home. They usually have the name of the forum thread or the page you're on.

Ugh... my knowledge of CSS is rudimentary at best so I may have the wrong terms. But I think something is overflowing its container on the front page (and the "Your account" page). I see the navigation part then all the other information is below it.

It may be my funky wide screen laptop though.

(1280 x 800)

This is on FF 2.0.0.4 running on Vista.

Screen cap...


Kathryn :o)
The BOINC FAQ Service
The Unofficial BOINC Wiki
The Trac System
More BOINC information than you can shake a stick of RAM at.
ID: 17234 · Report as offensive     Reply Quote
Professor Desty Nova
Avatar

Send message
Joined: 27 Sep 04
Posts: 34
Credit: 161,389
RAC: 0
Message 17235 - Posted: 4 Jul 2007, 9:50:35 UTC
Last modified: 4 Jul 2007, 10:23:12 UTC

I was trying to see if Jump to new thread wasn't working because of my configuration, and deleted my Avatar by mistake. Now I can't upload the Avatar. It gives the following error:
Fatal error: Call to undefined function gd_info() in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/inc/image.inc on line 7

EDIT: This is in IE7 and FF 2.0.0.3/4(linux).

EDIT2: When I tried to login (using account ID) I got the following error:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/header.php:10) in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/login_action.php on line 84

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/header.php:10) in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/login_action.php on line 86

However, despite the error, it loged in!


Professor Desty Nova
Researching Karma the Hard Way
ID: 17235 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Neasan
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 06
Posts: 234
Credit: 11,078
RAC: 0
Message 17237 - Posted: 4 Jul 2007, 10:45:56 UTC - in response to Message 17235.  
Last modified: 4 Jul 2007, 10:47:34 UTC

I was trying to see if Jump to new thread wasn't working because of my configuration, and deleted my Avatar by mistake. Now I can't upload the Avatar. It gives the following error:
Fatal error: Call to undefined function gd_info() in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/inc/image.inc on line 7

EDIT: This is in IE7 and FF 2.0.0.3/4(linux).

EDIT2: When I tried to login (using account ID) I got the following error:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/header.php:10) in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/login_action.php on line 84

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/header.php:10) in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/login_action.php on line 86

However, despite the error, it loged in!


Fixed the login issue the avatar issue has been mentioned and was broken beforehand

Also I would like to apologise jump to last read has been disabled for the moment it was refusing to work
ID: 17237 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Neasan
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 06
Posts: 234
Credit: 11,078
RAC: 0
Message 17238 - Posted: 4 Jul 2007, 10:50:52 UTC - in response to Message 17234.  

Ugh... my knowledge of CSS is rudimentary at best so I may have the wrong terms. But I think something is overflowing its container on the front page (and the "Your account" page). I see the navigation part then all the other information is below it.
It may be my funky wide screen laptop though.
(1280 x 800)
This is on FF 2.0.0.4 running on Vista.
Screen cap...


It is not your laptop looking at the screen cap you have it is ignoring the new CSS and using the old one (the red headings are a dead give away) can you hard refresh the page(ctrl+F5 usually)?

This seems to be a problem for a few people that the old CSS is still being cached so you're not seeing the new design a refresh should fix it
ID: 17238 · Report as offensive     Reply Quote
Profile KSMarksPsych
Avatar

Send message
Joined: 15 Oct 05
Posts: 43
Credit: 18,018
RAC: 0
Message 17241 - Posted: 4 Jul 2007, 11:36:10 UTC - in response to Message 17238.  

This seems to be a problem for a few people that the old CSS is still being cached so you're not seeing the new design a refresh should fix it



Yeah. Looks good now.

I should have thought of doing the forced refresh.

*sigh*
Kathryn :o)
The BOINC FAQ Service
The Unofficial BOINC Wiki
The Trac System
More BOINC information than you can shake a stick of RAM at.
ID: 17241 · Report as offensive     Reply Quote
J Langley

Send message
Joined: 31 Dec 05
Posts: 68
Credit: 8,691
RAC: 0
Message 17248 - Posted: 4 Jul 2007, 17:56:58 UTC - in response to Message 17233.  



Not sure this qualifies as a bug, but the forum seems to be locked at 800 pixels wide despite of my desktop settings (1280 x 1024 in Windows XP SP2). This occurs in IE7.0.5730.11, Opera 9.21, and FF2.0.04
View Source shows all items as width=100% though, so I guess this might be a CSS issue?
Also, for some reason, Opera is showing a horizontal scroll-bar while I type this because of an empty cell to the right of this textarea.

Again CSS hangover from IE breaking CSS, It should be now fixed and I have removed any restriction on the size of the forum so it will fill your screen. This should remove the scrollbar in Opera too. I see the blank box too and I think it is to do with the "Reply to this post" table cell if you look at the messages below when your typing a reply will see if I can find out where to specify this cell to span two cells.


Thanks forum looks good now in Opera and FF, but in IE it renders very slightly wider than my screen width, resulting in a horizontal scroll bar.

In all 3 browsers, the initial page (http://lhcathome.cern.ch/lhcathome/) still seems to be restricted width (looks like it is set to 1024 pixels wide).
ID: 17248 · Report as offensive     Reply Quote
Profile WNj
Avatar

Send message
Joined: 10 Dec 05
Posts: 5
Credit: 188,417
RAC: 0
Message 17249 - Posted: 4 Jul 2007, 18:15:35 UTC - in response to Message 17233.  
Last modified: 4 Jul 2007, 18:15:56 UTC

well, when looking for my still pending WU I got:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/header.php:10) in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/inc/util.inc on line 98
- I guess, thats the kind of bug that might still turn up...
mfG WNj
Fixed I believe, try again.
yes, its fixed, thank you
Lebe Dein Leben so wie Du wenn Du stirbst w√ľnschen wirst gelebt zu haben
ID: 17249 · Report as offensive     Reply Quote
1 · 2 · 3 · 4 . . . 8 · Next

Message boards : Number crunching : The new look bugs


©2020 CERN