Message boards : Number crunching : New Host Venue
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
madmac
Avatar

Send message
Joined: 25 Aug 05
Posts: 42
Credit: 3,518
RAC: 0
Message 11071 - Posted: 27 Oct 2005, 15:54:57 UTC

Just downloaded a new wu and up came this;27/10/2005 16:52:15|LHC@home|New host venue: 0
What is it? Will not upgraded on my 856 MHz machine until Sztaki upgrades.

ID: 11071 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Mr.Pernod
Avatar

Send message
Joined: 16 Jul 05
Posts: 65
Credit: 369,728
RAC: 0
Message 11072 - Posted: 27 Oct 2005, 15:58:44 UTC
Last modified: 27 Oct 2005, 15:59:09 UTC

there have been a number of problems with the validator after the servers were upgraded (those are fixed now), which caused some unwanted side-effects in the host-properties pages.
you will have to manually set your host to the correct location on the host-properties page.
ID: 11072 · Report as offensive     Reply Quote
madmac
Avatar

Send message
Joined: 25 Aug 05
Posts: 42
Credit: 3,518
RAC: 0
Message 11077 - Posted: 27 Oct 2005, 17:12:10 UTC

Can you please explain what you mean? The zip file has downloaded into its normal folder in my machine.

ID: 11077 · Report as offensive     Reply Quote
Profile ksba

Send message
Joined: 27 Sep 04
Posts: 40
Credit: 1,742,415
RAC: 0
Message 11078 - Posted: 27 Oct 2005, 17:15:10 UTC - in response to Message 11077.  
Last modified: 27 Oct 2005, 17:16:21 UTC

The zip file has downloaded into its normal folder in my machine.

Nothing to do with the folder :)
Every maschine has an entry where it is.. And there you can set it to "home" "work" "school" and so ... you need to set this setting new if it is still "0" or so.

Have a look at "http://lhcathome.cern.ch/hosts_user.php" and if this maschine has some "funny" settings.
ID: 11078 · Report as offensive     Reply Quote
madmac
Avatar

Send message
Joined: 25 Aug 05
Posts: 42
Credit: 3,518
RAC: 0
Message 11079 - Posted: 27 Oct 2005, 17:16:49 UTC

Sorry I still do not understand


ID: 11079 · Report as offensive     Reply Quote
madmac
Avatar

Send message
Joined: 25 Aug 05
Posts: 42
Credit: 3,518
RAC: 0
Message 11080 - Posted: 27 Oct 2005, 17:19:56 UTC

I have just gone into view computers in my account clicked on the right machine and went down to the end which was blank and set that to home. Is this correct?

ID: 11080 · Report as offensive     Reply Quote
Profile ksba

Send message
Joined: 27 Sep 04
Posts: 40
Credit: 1,742,415
RAC: 0
Message 11081 - Posted: 27 Oct 2005, 17:25:41 UTC - in response to Message 11080.  

I have just gone into view computers in my account clicked on the right machine and went down to the end which was blank and set that to home. Is this correct?

i think yes. :)

Now do an update pref on the Client, and you'll see "home" as venue :)

ID: 11081 · Report as offensive     Reply Quote
madmac
Avatar

Send message
Joined: 25 Aug 05
Posts: 42
Credit: 3,518
RAC: 0
Message 11083 - Posted: 27 Oct 2005, 17:32:12 UTC

It has done that so everything should be working ok!!!!!!!

ID: 11083 · Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : New Host Venue


©2022 CERN