1) Message boards : Number crunching : Strange 1st wu (Message 22280)
Posted 27 Apr 2010 by skivelitis
Post:
Another work unit with the same problem. Tried rebooting system after 3.5hrs running at 100% complete. Task restarted at about 95%, crunched to 100% and is still running almost an hour later. Will let it go for another 15mins or so then.... I have crunched this project for close to 12hrs now and have 0.05 credits to show for it. Think its time to move on to something else.
2) Message boards : Number crunching : Strange 1st wu (Message 22263)
Posted 24 Apr 2010 by skivelitis
Post:
My second wu is behaving strangely as well, After reaching 100% completion: the elapsed time continued to run, the time to completion was blank, the status still showed as running but no CPU time was shown being used in the properties tab. I have suspended the wu for now. Should I abort it or is this normal behavior?( This extra running only lasted for about 2mins. before I suspended )

I would let it run. I have several project that stay at 100% for some time before completing. I haven\\\'t had an LHC for a while, so I\\\'m not sure if it does it too. I do have a project that regularly gets switched out to \\\'waiting to run\\\' while sitting at 100% only to complete when it get a turn at the CPU again. It\'s not uncommon for cleanup work to need to be done when the main crunching has finished.

Let it run for almost 2hrs. ---still no change or completion. Will consider this an anomaly and hope for another wu soon!!
3) Message boards : Number crunching : Strange 1st wu (Message 22253)
Posted 21 Apr 2010 by skivelitis
Post:
My second wu is behaving strangely as well, After reaching 100% completion: the elapsed time continued to run, the time to completion was blank, the status still showed as running but no CPU time was shown being used in the properties tab. I have suspended the wu for now. Should I abort it or is this normal behavior?( This extra running only lasted for about 2mins. before I suspended )
4) Message boards : Number crunching : Strange 1st wu (Message 22240)
Posted 18 Apr 2010 by skivelitis
Post:
Just downloaded and crunched my first ever LHC wu. Estimated run time before start was just over 3 hrs. Actual run time was about 16 sec. on an old P4 2.4GHz. Credit granted=0.05. Are all wu this short or was it some type of benchmark as it was my first?



©2024 CERN