Message boards : Number crunching : The new look bugs
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 . . . 8 · Next

AuthorMessage
[boinc.at] jbs

Send message
Joined: 26 Sep 06
Posts: 2
Credit: 277,585
RAC: 0
Message 17256 - Posted: 4 Jul 2007, 22:01:39 UTC - in response to Message 17238.  

This seems to be a problem for a few people that the old CSS is still being cached so you're not seeing the new design a refresh should fix it


Thanks, clearing the cache fixed it :)
ID: 17256 · Report as offensive     Reply Quote
Dominique
Avatar

Send message
Joined: 13 Sep 05
Posts: 4
Credit: 20,272
RAC: 0
Message 17257 - Posted: 4 Jul 2007, 22:08:51 UTC

Can't upload AVATAR.

Get this page:

Fatal error: Call to undefined function gd_info()in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/inc/image.inc on line 7




*I know CRAP when I see it!
ID: 17257 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Jack

Send message
Joined: 15 Oct 06
Posts: 3
Credit: 1,535
RAC: 0
Message 17259 - Posted: 5 Jul 2007, 5:41:28 UTC

I couple of minor questions.
1) Any reason why I get most of the pages half in German, half in English?
2) There seems to be a problem with screen width on most of the screens in both the website and the message boards (or Diskussionsforen as it calls it on my screen). I'm using IE7 under WXPSP2 and there always a few pixels missing to the right of the screen, meaning I have a horizontal scroll bar.
Thanks
ID: 17259 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Neasan
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 06
Posts: 234
Credit: 11,078
RAC: 0
Message 17260 - Posted: 5 Jul 2007, 7:18:22 UTC

OK I see the width thing is a problem this is due to the way IE handles width i.e. not very well I am looking a a solution.

The main page has a width set due to the Server Status box being floated so if I leave it at 100% it drags windows all over the shop.

OK the avatar upload is broken and has been for a while now and has been mentioned four times now.

The half German/half English thing has me stumped, did you set a language setting to German, I did nothing with the language settings.
ID: 17260 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Jack

Send message
Joined: 15 Oct 06
Posts: 3
Credit: 1,535
RAC: 0
Message 17262 - Posted: 5 Jul 2007, 9:28:43 UTC - in response to Message 17260.  

OK I see the width thing is a problem this is due to the way IE handles width i.e. not very well I am looking a a solution.

The main page has a width set due to the Server Status box being floated so if I leave it at 100% it drags windows all over the shop.

OK the avatar upload is broken and has been for a while now and has been mentioned four times now.

The half German/half English thing has me stumped, did you set a language setting to German, I did nothing with the language settings.


Thanks for your response - the width thing is fairly cosmetic and I wouldn't be surprised if IE7 is the culprit.
The German thing is a problem I've had on a few sites (including microsoft.com, Skype). These appear to be sites which interpret my IP address as being located in Switzerland and decide that I have no choice but read the pages in German. Notwithstanding the fact that 35% of Switzerland is non-German speaking, I find it a bit arrogant to have websites dictate to me what language I should use (again not your fault!).
I'm using Windows XP in English, my IE is set-up to deliver pages in English. What's really curious about lcathome is the mixture - bits of a page are in German, other bits in English with no obvious rhyme or reason. For example the headings of this forum are in German (Autor / Nachricht). The Message to the left is in German (about formatting using BBCode-Tags), but the Rules are in English.
If you need screen dumps or source code dumps, please let me know.
ID: 17262 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Neasan
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 06
Posts: 234
Credit: 11,078
RAC: 0
Message 17263 - Posted: 5 Jul 2007, 10:33:06 UTC - in response to Message 17262.  

OK I see the width thing is a problem this is due to the way IE handles width i.e. not very well I am looking a a solution.

The main page has a width set due to the Server Status box being floated so if I leave it at 100% it drags windows all over the shop.

OK the avatar upload is broken and has been for a while now and has been mentioned four times now.

The half German/half English thing has me stumped, did you set a language setting to German, I did nothing with the language settings.


Thanks for your response - the width thing is fairly cosmetic and I wouldn't be surprised if IE7 is the culprit.
The German thing is a problem I've had on a few sites (including microsoft.com, Skype). These appear to be sites which interpret my IP address as being located in Switzerland and decide that I have no choice but read the pages in German. Notwithstanding the fact that 35% of Switzerland is non-German speaking, I find it a bit arrogant to have websites dictate to me what language I should use (again not your fault!).
I'm using Windows XP in English, my IE is set-up to deliver pages in English. What's really curious about lcathome is the mixture - bits of a page are in German, other bits in English with no obvious rhyme or reason. For example the headings of this forum are in German (Autor / Nachricht). The Message to the left is in German (about formatting using BBCode-Tags), but the Rules are in English.
If you need screen dumps or source code dumps, please let me know.

I assume what it is, is that the site is all in German but we don't have German versions of the rules and other things you see in English I've never known sites to use IP to choose language before but then I've not exactly been online in many non-english speaking countries(I'm usually on holiday so email and the web are ignored) except Switzerland cause work keep sending me to CERN.
ID: 17263 · Report as offensive     Reply Quote
Profile dr_mabuse
Avatar

Send message
Joined: 30 Dec 05
Posts: 57
Credit: 791,983
RAC: 395
Message 17270 - Posted: 5 Jul 2007, 23:34:41 UTC

On the web page 'Country statisitcs',
http://lhcathome.cern.ch/lhcathome/country_stats.html
is a link 'Location of users on a world map can be seen here.' pointig to
http://lhcathome.cern.ch/lhcathome/user_map.png
-----------------------------------------------
This link doesn't work any more.
This is no urgent case but is worth to be reminded.

Ansonsten, gute Arbeit !
Grüße aus Deutschland
Jochen
ID: 17270 · Report as offensive     Reply Quote
Profile KSMarksPsych
Avatar

Send message
Joined: 15 Oct 05
Posts: 43
Credit: 18,018
RAC: 0
Message 17279 - Posted: 6 Jul 2007, 13:54:16 UTC - in response to Message 17263.  
Last modified: 6 Jul 2007, 13:54:53 UTC

...I've never known sites to use IP to choose language before...


FYI... Google does. It took me forever to convince Google that I wanted Google.com, not Google.co.kr. It took me even longer to figure out how to get the entire Blogger site (run by Google) into English.

There are a few others that I've come across. Darn annoying, BTW. Just honor my browser settings...

FWIW, I'm an ESL teacher living in S. Korea.
Kathryn :o)
The BOINC FAQ Service
The Unofficial BOINC Wiki
The Trac System
More BOINC information than you can shake a stick of RAM at.
ID: 17279 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Neasan
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 06
Posts: 234
Credit: 11,078
RAC: 0
Message 17280 - Posted: 6 Jul 2007, 14:40:09 UTC

Oh yeah I knew Google used IP to determine which regional Google you got never thought of making it choose language too, I can see giving you the local Google page but choosing a language based on IP is a little presumptuous IMO.
ID: 17280 · Report as offensive     Reply Quote
TerryG

Send message
Joined: 25 Jul 05
Posts: 15
Credit: 49,560
RAC: 15
Message 17293 - Posted: 7 Jul 2007, 9:26:06 UTC

I've got a very minor niggle. I have various 'My Account' pages from various Projects in my startup folder so I get the displayed automatically at logon. Usually about every fortnight, I need to reenter my email and password. However, on the new LHC@H site I need to do this every time despite the stay logged into this computer option being checked.

As I say, not that important but would be nice if I could stay logged in across sessions.
ID: 17293 · Report as offensive     Reply Quote
Profile caspr
Avatar

Send message
Joined: 26 Apr 06
Posts: 89
Credit: 309,235
RAC: 0
Message 17295 - Posted: 8 Jul 2007, 8:57:21 UTC

Well I see the width thing is still an issue but it's getting better!! At least it's the same weather I load up with FF or IE! :D
A clear conscience is usually the sign of a bad memory


ID: 17295 · Report as offensive     Reply Quote
TerryG

Send message
Joined: 25 Jul 05
Posts: 15
Credit: 49,560
RAC: 15
Message 17296 - Posted: 8 Jul 2007, 9:08:29 UTC - in response to Message 17293.  

I've got a very minor niggle. I have various 'My Account' pages from various Projects in my startup folder so I get the displayed automatically at logon. Usually about every fortnight, I need to reenter my email and password. However, on the new LHC@H site I need to do this every time despite the stay logged into this computer option being checked.

As I say, not that important but would be nice if I could stay logged in across sessions.


UPDATE: I can't get into My Account at all now. I'm being asked for my email/password but it's failing with a message that's too quick to read (the only downside to a broadband connection?).
ID: 17296 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Neasan
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 06
Posts: 234
Credit: 11,078
RAC: 0
Message 17307 - Posted: 9 Jul 2007, 12:53:01 UTC - in response to Message 17296.  

I've got a very minor niggle. I have various 'My Account' pages from various Projects in my startup folder so I get the displayed automatically at logon. Usually about every fortnight, I need to reenter my email and password. However, on the new LHC@H site I need to do this every time despite the stay logged into this computer option being checked.

As I say, not that important but would be nice if I could stay logged in across sessions.


UPDATE: I can't get into My Account at all now. I'm being asked for my email/password but it's failing with a message that's too quick to read (the only downside to a broadband connection?).

Anyone else experiencing this?

I'm staying logged on even over the weekend or any extended time period. What browser are you using?
ID: 17307 · Report as offensive     Reply Quote
GlennG

Send message
Joined: 2 Sep 04
Posts: 6
Credit: 34,888,653
RAC: 0
Message 17309 - Posted: 9 Jul 2007, 14:43:55 UTC

Neasan,

I am also having trouble staying logged on to my account using Opera 9.21. Also "Jump to first new post in thread automatically" doesn't appear to work any more.

Glenn
ID: 17309 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Neasan
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 06
Posts: 234
Credit: 11,078
RAC: 0
Message 17310 - Posted: 9 Jul 2007, 15:32:53 UTC - in response to Message 17309.  

Neasan,

I am also having trouble staying logged on to my account using Opera 9.21. Also "Jump to first new post in thread automatically" doesn't appear to work any more.

Glenn



OK will look in to logging in bug, seems strange The Jump to first new post in thread has been disabled I should have it back by the end of the week, think I know what it was screwing up which may also fix logging in bug I think.

Sorry about this folks
ID: 17310 · Report as offensive     Reply Quote
Kaal

Send message
Joined: 7 Nov 05
Posts: 19
Credit: 248,179
RAC: 0
Message 17312 - Posted: 9 Jul 2007, 20:20:36 UTC

Seeing this on the front page...
LHC@home News
LHC@home

Warning: include(work_status.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/index.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'work_status.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/index.php on line 23
Welcome to the LHC@home Project!

ID: 17312 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Nightbird

Send message
Joined: 13 Jul 05
Posts: 55
Credit: 41,230
RAC: 0
Message 17313 - Posted: 9 Jul 2007, 20:26:11 UTC - in response to Message 17312.  

Seeing this on the front page...
LHC@home News
LHC@home

Warning: include(work_status.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/index.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'work_status.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/index.php on line 23
Welcome to the LHC@home Project!

And the url is :
http://lhcathome.cern.ch/lhcathome/

Do you want to get banned for 31 years, your account and credits deleted at a Boinc project ? Predictor@home is your best choice.
ID: 17313 · Report as offensive     Reply Quote
TerryG

Send message
Joined: 25 Jul 05
Posts: 15
Credit: 49,560
RAC: 15
Message 17314 - Posted: 9 Jul 2007, 21:53:08 UTC - in response to Message 17307.  

I've got a very minor niggle. I have various 'My Account' pages from various Projects in my startup folder so I get the displayed automatically at logon. Usually about every fortnight, I need to reenter my email and password. However, on the new LHC@H site I need to do this every time despite the stay logged into this computer option being checked.

As I say, not that important but would be nice if I could stay logged in across sessions.


UPDATE: I can't get into My Account at all now. I'm being asked for my email/password but it's failing with a message that's too quick to read (the only downside to a broadband connection?).

Anyone else experiencing this?

I'm staying logged on even over the weekend or any extended time period. What browser are you using?


Neasan - I'm using IE7 on XP Pro. I'm forced to login each time I access the 'Your Account' page at the moment. I can go anywhere within the site but if I close IE, then I need to login again.
ID: 17314 · Report as offensive     Reply Quote
TerryG

Send message
Joined: 25 Jul 05
Posts: 15
Credit: 49,560
RAC: 15
Message 17315 - Posted: 9 Jul 2007, 21:54:27 UTC - in response to Message 17312.  

Seeing this on the front page...
LHC@home News
LHC@home

Warning: include(work_status.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/index.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'work_status.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /srv/httpd/lhcathome.cern.ch/lhcathome/html/user/index.php on line 23
Welcome to the LHC@home Project!


I get this as well.
ID: 17315 · Report as offensive     Reply Quote
daemion

Send message
Joined: 4 Dec 06
Posts: 33
Credit: 75,491
RAC: 0
Message 17317 - Posted: 10 Jul 2007, 3:44:08 UTC

i get this as well for about a day now.

Windows XP SP2
FF 2.0.0.4
ID: 17317 · Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 . . . 8 · Next

Message boards : Number crunching : The new look bugs


©2021 CERN